Respect, oprechtheid en verantwoordelijkheid

Werken bij Candriam betekent de basisprincipes .

Candriam: onze waarden zitten vervat in onze naam

Convictie en verantwoordelijkheid zijn twee waarden die Candriam hoog in het vaandel draagt, in die mate zelfs dat ze deel uitmaken van de bedrijfsnaam: Conviction and Responsibility in Asset Management. Ons bedrijf heeft een sterke cultuur en trouwe medewerkers. De gemiddelde anciënniteit bedraagt immers 9,5 jaar.

Candriam waakt voortdurend over de transparantie in woord en daad, zowel tegenover onze klanten als tegenover onze medewerkers. We willen communiceren, zowel over de positieve als de negatieve zaken. En die oprechtheid weten onze klanten sterk te waarderen.

Candriam is internationaal actief

Candriam is zowel internationaal als op de Europese markten actief en geniet een constante ontwikkeling. Onze prioriteit: onze waarden inzake innovatie, verantwoordelijkheid en knowhow bestendigen, want zij bepalen onze sterkte.

Mijn rol is de groei van Candriam begeleiden door die bedrijfscultuur intact te houden.

In 2015 hebben we 70 nieuwe medewerkers aangetrokken. Een dynamiek die zich volgens onze prognoses de komende jaren zal doorzetten.

Naast onze drie belangrijkste vestigingen in België, Frankrijk en Luxemburg, ontplooit Candriam ook activiteiten in negen andere landen. In totaal werken meer dan 24 nationaliteiten samen in een geest van verstandhouding en respect.

Deze internationale dimensie is meer dan ooit belangrijk omdat we deel uitmaken van New York Life Investments, een van de grootste levensverzekeringsmaatschappijen ter wereld. Dit opent voor ons de deur naar Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië.

Onze internationale ontwikkelingsprojecten zijn bijzonder ambitieus en maken onze teams heel gemotiveerd.

Wij oefenen geen functies uit, wij bouwen aan carrières

Candriam biedt reële carrièremogelijkheden. De groei van de markten en van de activiteiten staat immers garant voor mooie doorgroeimogelijkheden in al onze diensten.

Wie vandaag voor Candriam kiest als werkgever zal de komende jaren dus bijdragen tot die sterke groei, meer bepaald door de constante ontwikkeling van onze internationale dimensie.

Om nieuwe talenten te rekruteren, beschikken we over de traditionele instrumenten zoals onze internetsite, zoekertjessites en gespecialiseerde rekruteringskantoren. Daarnaast schakelen we de sociale media in: onze vacatures worden goed verspreid op LinkedIn. Ook de persartikels over Candriam dragen sterk bij aan onze naambekendheid. Vandaar dat veel mensen spontaan bij ons solliciteren. Hoewel onze beste ambassadeurs nog altijd onze eigen medewerkers zijn!

Aan de hand van de vragen die we kandidaten stellen in een sollicitatiegesprek kunnen we die profielen selecteren die perfect beantwoorden aan onze waarden. We hechten bijzonder veel belang aan kandidaten die concrete voorbeelden kunnen geven van een houding die aansluit bij onze waarden. Bij Candriam selecteren we de beste medewerkers, zowel op basis van hun competenties als op grond van hun persoonlijkheid. Ambitie en bescheidenheid zijn in onze ogen essentieel en typerend voor ons bedrijf.

 

GEDREVEN EN
VERANTWOORDELIJKE
MEDEWERKERS

Bekijk meer

OVERTUIGING &
VERANTWOORDELIJKHEID

bekijk meer

Contacteer ons

We waarderen uw mening en verwelkomen uw vragen en opmerkingen…

Contact