ONZE EXPERTISEEEN WERELD VOLAANDELENOPLOSSINGEN


Bij Candriam bieden we onze cliënten oplossingen die waarde kunnen putten uit diverse aandelenopportuniteiten.

Weinig activaklassen bieden het rendementspotentieel van aandelen. Om die reden zijn aandelen een onontbeerlijk onderdeel van de portefeuille van beleggers.

STABIELE TEAMS, STERKE RESULTATEN

Candriams strategieën worden ondersteund door degelijke interne analyses die consistente beleggingsrendementen op lange termijn hebben opgeleverd. Onze beleggingsprofessionals werken al meer dan een decennium samen; ze ontwikkelen en voeden ideeën, wat leidt tot innovatieve strategieën waarvan vele tot de meest succesvolle in hun categorie behoren.

ONDERZOEK GEBASEERD OP OVERTUIGINGEN

De strategieën van Candriam worden bepaald via eigen onderzoek en sterke overtuigingen – in onze fundamentele aandelenselectie of de factoren die onze kwantitatieve modellen ondersteunen.

EEN UITGEBREID GAMMA VAN INNOVATIEVE STRATEGIEËN

We bieden een actief beheerde blootstelling aan de internationale markten. Onze solide en efficiënte organisatie stelt ons in staat om oplossingen op maat aan te bieden zodat we in de behoeften van individuele cliënten kunnen voorzien.

EEN LEIDER IN DUURZAME EN VERANTWOORDE BELEGGINGEN

Candriam focust op duurzaam beleggen sinds 1996. Op dit ogenblik beheert het bedrijf een van de breedste gamma‘s van SRI-oplossingen op het Europese vasteland. Het wordt daarbij geholpen door een specifiek intern team dat SRI onderzoekt en dat op veel erkenning vanuit de sector kan rekenen.

EEN BREED GAMMA VAN BELEGGINGSBENADERINGEN VOOR AANDELENMARKTEN


ONZE FUNDAMENTELE EUROPESE AANPAK

Candriam selecteert bedrijven die duidelijke en duurzame concurrentievoordelen hebben. We beheren een gamma van fundamentele strategieën om in de diverse behoeften van onze cliënten te voorzien:

 • Dynamische strategieën
 • Gedecorreleerde strategieën
 • SRI-strategieën


ONZE KWANTITATIEVE AANPAK

Al meer dan 15 jaar bouwt ons team voor kwantitatief aandelenbeheer modellen die informatie interpreteren om potentieel hoogrenderende beleggingen op te sporen. Die modellen benutten een aantal complementaire motoren voor alpha om het voor risico gewogen rendementspotentieel van onze portefeuilles te optimaliseren.
Onze kwantitatieve strategieën dekken alle internationale markten in zowel de geïndustrialiseerde als de groeilanden, en kunnen volledig afgestemd worden op de risico- en rendementsverwachtingen van de beleggers.

 • Multifactoriële kwantitatieve strategieën
 • Multifactoriële kwantitatieve SRI-strategieën


ONZE INTERNATIONALE THEMATISCHE AANPAK

In een snelveranderende wereld bieden structurele trends aantrekkelijke nieuwe beleggingsopportuniteiten. Bij Candriam hebben we langlopende trends met een blijvende impact opgespoord, zoals de vergrijzing van de wereldbevolking, de groeiende middenklasse in de groeilanden en, last but not least, de opportuniteiten die voortkomen uit disruptieve technologieën.
Al twee decennia ontwikkelt ons team voor thematische aandelen strategieën die inzetten op die trends met behulp van diepgaande wetenschappelijke en sectoriële kennis.

 • Strategieën inbiotechnologie en gezondheidszorg
 • Strategieën in robotica & innovatieve technologieën
 • Oncology Impact-strategie
 • Strategiein demografie
 • Strategie intoonaangevende merken
Lees meer over onze thematische aanpak


ONZE AANPAK VOOR GROEILANDEN

We lanceerden ons eerste fonds met groeilandaandelen in 1994, lang voor de activaklasse mainstream werd, en bouwden een sterke trackrecord op.
Candriams stabiele, toegewijde, multiculturele en doorwinterde team van beleggingsprofessionals beschikt over gemiddeld 15 jaar ervaring in groeilanden. Ze voeren diepgaand en bottom-uponderzoek en passen een unieke aanpak toe die focust op de intrinsieke kwaliteit en het duurzame groeipotentieel van individuele bedrijven.

 • Internationale en regionale strategieën voor groeilanden
 • Duurzame strategie voor groeilanden

Op zoek naar een fonds?

U vindt het hier terug…

Een fonds zoeken

Equities
News

Read all articles

VIDEO

Ontdek alle video's

Meer

Contacteer ons

We waarderen uw mening en verwelkomen uw vragen en opmerkingen…

Contact